‘Ik zou graag je verhaal een keer opschrijven. Volgens mij gaan veel lezers dat waarderen.’ Aan het woord is journalist Gerald Bruins. Het interview zou moeten verschijnen in de serie ‘Portret’, in de zaterdagkrant van het Nederlands Dagblad. Gevoed door een mix van verhalen uit het persoonlijke en professionele leven. Afgelopen maand kwam het ervan. Ik vertelde […]

Eindelijk ontspannen

‘Ik zou graag je verhaal een keer opschrijven. Volgens mij gaan veel lezers dat waarderen.’ Aan het woord is journalist Gerald Bruins. Het interview zou moeten verschijnen in de serie ‘Portret’, in de zaterdagkrant van het Nederlands Dagblad. Gevoed door een mix van verhalen uit het persoonlijke en professionele leven.

Afgelopen maand kwam het ervan. Ik vertelde verhalen van mijn jeugd tot aan heden. Gerald heeft integer geluisterd en recht gedaan aan wat ik deelde. Dat waardeer ik. Zaterdag 10 juni 2017 werd het interview gepubliceerd. Ik mag je hier een PDF ervan aanbieden. Namens het Nederlands Dagblad en mijzelf: veel leesgenoegen toegewenst.